• Petra Kočića 101, 78 000 Banja Luka
KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas ili nam se javite putem Viber-a i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

Telefon
+387 65 297 298

Email
drstojanpejic@gmail.com

Zakažite termin

Pozovite nas ili nam se javite putem Viber-a i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

Telefon
+387 65 297 298

Email
drstojanpejic@gmail.com

Home/Usluge/Ortodoncija

Ortodoncija

Ortodoncija je grana stomatologije koja se bavi dijagnozom, prevencijom i liječenjem nepravilnosti u rastu zuba, nepravilnom zagrizu i lošem rasporedu koji narušava kvalitet života.

Iako se problemi najčešće javljaju u ranom uzrastu, ortodontske terapije nisu namijenjene samo djeci već i odraslim osobama koje nisu na vrijeme reagovale, a kojima je potrebno uspostavljanje zubne ravnoteže.

Specijalista ortodont nakon konsultacijskog pregleda pacijenta i OTP snimka utvrđuje da li je potreban aparatić za jednu, dvije ili obe vilice. Terapija se dalje kreira u skladu sa potrebama pacijenta i reakciji na postavljeni aparatić. Redovne kontrole u ordinaciji su obavezne jer se samo tako može pratiti napredak i postići dobar rezultat. U zavisnosti od kompleksnosti problema terapija nekad može trajati kraće od prvobitno predviđene, ali se i produžiti i sve u svrhu postizanja dobrih rezultata.

Naš tim svakom pacijentu pristupa potpuno individualno i na raspolaganju smo da odgovorimo na sva pitanja i nedoumice jer nam je zadovoljstvo pacijenta na prvom mjestu.

Za manje korektivne zahvate i u situacijama kad je to izvodivo u ponudi imamo i FULL ALIGN folije. FULL ALIGN folije su za one pacijente kojima je potrebna manja korekcija izgleda zuba i koji nisu zainteresovani za nošenje fiksnog aparatića budući da su folije mobilne, mogu da se skidaju i potpuno su providne, odnosno nevidljive na zubima. FULL ALIGN je korektivni metod namijenjen isključivo pacijentima koji nisu u potrebi za velikim izmjenama, a koji ipak žele estetski unaprijediti izgled zuba.

Orthodontics

Branch of dentistry that diagnose, prevent and treat teeth growing irregularity. Orthodont therapy is not focused only on kids and people in early age stage but can be proceed with older patients when and if needed.

Orthodont therapy or popular braces is longterm process for recovering teeth irregularity and it can last from 6 month up to two years of wearing and taking care of. 

For those who would like to improve their smile and dont have major problem with teeth configuration we offer FULL ALIGN recovery foils. These kind of foils are seetrough, mobile and can correct small anomalies. In combination with teeth whitening can assure Hollywood smile painfull and very fast.

Contact us for more details and informations.