• Petra Kočića 101, 78 000 Banja Luka
KONTAKTIRAJTE NAS

KONTAKTIRAJTE NAS

Pozovite nas ili nam se javite putem Viber-a i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

Telefon
+387 65 297 298

Email
drstojanpejic@gmail.com

Zakažite termin

Pozovite nas ili nam se javite putem Viber-a i mi ćemo Vam odgovoriti u najkraćem roku!

Telefon
+387 65 297 298

Email
drstojanpejic@gmail.com

Home/Usluge/Estetska stomatologija

Estetska stomatologija

Estetska stomatologija je nastala kao odgovor na moderno viđenje lijepog osmijeha i podrazumijeva sve zahvate i tretmane koji dovode do poboljšanja cjelokupnog izgleda.

Estetska stomatologija podrazumijeva različite tretmane, tehnike i zahvate koji se koriste u svrhu stvaranja „savršenog osmijeha“ odnosno ravne i biserno bijele zube.

Jedan od najpopularanijih zahvata je izbjeljivanje zuba, a koje se vrši na nekoliko načina i različitim metodama u skladu sa željama i potrebama pacijenta.

Izbjeljivanje je bezbolan proces za koji se pacijenti često odluče jer pruža instant efekat koji može da potraje ukoliko se prate savjeti od strane stomatologa. U našoj ordinaciji postoji nekoliko metoda za izbjeljivanje, a iste se koriste u skladu sa potrebama i željama pacijenta.

Ljuspice ili „veeners“ su drugo po redu popularno rješenje kad je u pitanju poboljšanje izgleda zuba. Ljuspicama je moguće mijenjati izgled prirodnog zuba bez njegovog pretjeranog brušenja i uništavanja, a efekat je brzo vidljiv, dugotrajan i ispunjava očekivanja i najzahtjevnijih pacijenata.

Estethic dentistry

Estethic dentistry is a response to society everyday  demand for a perfect smile that can be achieved without long recovery process and with immediately visible results. 

Perfect Hollywood smile became a big trend and patients are interested to use variety of methods to achieve that. 

One of the simpliest procedure is teeth whitnening and there are several methods that are approved and used. Teeth whitening is painfull process with instant results that can last for a long period of time if dentist guidance and advices are followed. 

We use different techniques and methods, depending on patient teeth condition and preference when it comes to price.

Veeners are also popular solution for getting that pearl white and perfect smile because it is possible to change natural look of teeth without invasive exposure to grinding and effect is immediatly visible and long lasting.